Етикети

, ,


1

автор : Веселин Василев   veselinvasilev1@gmail.com )

В навечерието на Бъдни вечер и Коледа ,с трепет очакваме да изпратим края на 2012. Оказа се ,че краят на света се отложи и всеки може да си помечтае и да си пожелае ,че 2013 ще бъде по добра и успешна година от миналата .За някой от вас е била успешна ,за други по-лоша ,а за трети без промяна .Спрямо тази страница която създадох в края на януари 2012 ,за нея е успешна. В началото с повече ентусиазъм и хаотично съдържание бе блогът,но с течение на дните и месеците моето хоби започна да придобива по професионален вид,за да отговоря на нарастващите читатели отделили от свободното си време да бъдат тук.

Ето малка статистика( понеже аз съм луд на тази тема ) за страницата за изминалата година :

  • към днешна дата над 10 900 преглеждания за 11 месеца
  • читателите са от 6 континента
  • към днешна дата читатели от 61 страни(няма да изброявам всички,но сигурно ще ви е интересно с по екзотичните като – Чили,Тунис,Йордания,Грузия,Лесото ,Бангладеш ,Нова Зеландия,Филипините и много други

Заради тези скромни данни ,аз ще продължавам да публикувам теми ,хем интересни ,хем по най често срещаните теми и въпроси .

Пожелавам на всеки дори и за секунда попаднал в този блог едни приятни коледни и новогодишни празници и 2013 година да е по успешна за всички във всяко едно ваше начинание !

50c17135b8389-4662

Advertisements